Coaching

Hoe het werkt

Vertrouwen doe ik op structuur, consistentie en het goed uitvoeren van de basics als voorwaarden om beter te worden.

Als coach zie ik mijzelf als een “Google Maps”; jij bepaalt het einddoel, ik denk na over de route. Geef verschillende opties en in het geval van obstakels of files (bijv. blessures) denk ik na over omwegen. Jij bent verantwoordelijk voor het houden van je ogen op de weg.

De atleet heeft het stuur in handen en ik kan helpen, ondersteunen en/of sturen als ik weet wat er gebeurd. Communicatie is dus alles!

Ik geloof niet in standaardprogramma’s. Elk leven, elk ritme is anders. Vanuit jouw “gewoon” maken we samen het optimale systeem op weg naar je doelen.

Ook geloof ik niet in “recept”-trainen. Dat je schema een recept is dat je precies zou moeten volgen, anders is het niet goed.

Wat dan wel?

Zelfstandige atleten die goede keuzes maken op basis van wat hun lichaam hun vertelt. En als ik denk dat de keuze niet zo goed is, of niet in overeenstemming met je eigen gestelde doel; dan hoor je dat van mij.

Samenwerkingen:

De manier

Ik werk vanuit het platform TrainingPeaks. Daarnaast maak ik gebruik van (veld)testen op basis van snelheid, hartslag, wattage en lactaat om een goed beeld van je te krijgen.

WKO5, een analyseprogramma, helpt mij om diepere inzichten te krijgen. En ik gebruik mijn ervaring met het begeleiden van vele verschillende atleten en mijn eigen ervaring als atleet om je te helpen de beste keuzes te maken.

Er zijn 3 niveau’s waarop ik atleten begeleid:

Pakket Basis geeft je periodieke geïndividualiseerde programma’s en contact via Whatsapp wanneer nodig.

Pakket Pro geeft je dezelfde individuele programma’s, maar daarnaast zien we elkaar in ieder geval elke maand, om 1-op-1 de puntjes op de i te zetten.

Pakket Elite geeft je Basis+Pro, en daarnaast intensiveren we het contact. Op dagelijkse basis kijken we samen naar je training.

Contact me voor meer info over de tarieven en beschikbaarheid van de pakketten. En natuurlijk is maatwerk mogelijk.

 

Samen naar slimmer en beter….

Stuur mij een bericht

Contact