Coaching

Hoe het werkt

Wij zijn Striid, betrokken coaches die geloven in structuur, consistentie en het goed uitvoeren van  basics om jou beter te maken. Wij helpen atleten zoals jij hun ambities waar te maken. 

Als coaches zien we onszelf als een soort “Google Maps”; jij bepaalt het einddoel, wij denken na over de route. Geven verschillende opties en in het geval van obstakels of files (bijv. blessures) denken we na en mee over omwegen. Jij bent en blijft verantwoordelijk voor het houden van je ogen op de weg.

De atleet heeft het stuur in handen en wij helpen, ondersteunen en/of sturen als we weten wat er gebeurt. Communicatie is dus alles!

We geloven niet in standaardprogramma’s. Elk leven, elk ritme is anders. Vanuit jouw “gewoon” maken we samen het optimale systeem op weg naar je doelen.

Ook geloven we niet in “recept”-trainen. Dat je schema een recept is dat je precies zou moeten volgen, anders is het niet goed.

Wat dan wel?

Zelfstandige atleten die goede keuzes maken op basis van wat hun lichaam hun vertelt. En als we denken  dat de keuze niet zo goed is, of niet in overeenstemming met je eigen gestelde doel; dan hoor je dat.

Samenwerkingen:

De manier

Striid werkt vanuit het platform TrainingPeaks. Daarnaast maken we gebruik van (veld)testen en analyses op basis van snelheid, hartslag, wattage en lactaat om een goed beeld van je te krijgen.

WKO5 helpt ons om diepere inzichten te krijgen. We zetten zowel onze ervaring met het begeleiden van atleten als onze eigen ervaringen als atleet in om je te helpen de beste keuzes te maken.

Striid heeft 3 niveau’s qua begeleiden:

Pakket Basis geeft je periodieke geïndividualiseerde programma’s en contact via Whatsapp wanneer nodig.

Pakket Pro geeft je dezelfde individuele programma’s, maar daarnaast zie je je coach elke maand, om 1-op-1 de puntjes op de i te zetten.

Pakket Elite geeft je Basis+Pro, en daarnaast intensiveren we het contact. Op dagelijkse basis kijken we samen naar je training zodat we echt alles uit jouw traject halen.

Tenslotte bieden we maatwerk op het gebied van testen, techniekanalyses en coaching.

Contact ons voor meer info over de tarieven en beschikbaarheid van de pakketten bij de coaches

 

 

Samen naar slimmer en beter….

Stuur mij een bericht

Contact